fbpx
Політика

Чумак: “Депутату нереально прожити на одну зарплату”

Народний депутат Віктор Чумак заявив, що в парламенті його колеги повинні отримувати достатню зарплату. Це необхідно для того, щоб при відсутності бізнесу вони могли займатися своїми прямими обов’язками. Таку точку зору народний обранець висловив в коментарі виданню "ГОРДОН".

Читайте: Мустафа Найєм відмовляється працювати в ВР за 6,5 тис грн

"Припустимо, депутат – житель Києва. Якщо у нього є працююча дружина, сім’я, то у них вийде якось виживати. А ось іногородні депутати? На сьогоднішній день їм оплачують проживання, але для початку вони повинні заплатити за нього свої гроші, а вже потім подати відповідні документи в бухгалтерію парламенту, яка виділить компенсацію. А як? За які гроші вони повинні за це платити? А їм ще якось добиратися треба. Я говорю про абсолютно реальні речі. У своєму популізмі ми готові настільки далеко зайти, що в принципі самі знищуємо себе. Не зможе державний службовець прожити за таку зарплату. У нього просто не буде можливості займатися своєю діяльністю абсолютно професійно і чесно», – висловив свою точку зору народний депутат України Віктор Чумак.
 

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Читайте також: