fbpx
Політика

Кужель: “Живу виключно на депутатську зарплату”

Народний депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель висловила свою думку про фінансування народних обранців українською державою.

Читайте: Мустафа Найєм відмовляється працювати в ВР за 6,5 тис грн.

«Наприклад, я живу виключно на депутатську зарплату. У мене інших доходів немає. Звичайно, це важко, так як є вимоги, які тобі потрібно виконувати. Ну, наприклад, до тебе звертаються за матеріальною допомогою. Раніше у депутатів було таке поняття «матеріальна допомога». Вона видавалася спеціальним фондом. Прибрали його», – розповіла в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» Олександра Кужель.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Крім 4000 зарплати є ще депутатські, за рахунок яких я повинна їздити, проводити зустрічі, купувати папір і конверти. Якщо на тиждень у мене йде близько 250 листів, то можете собі уявити, скільки я на них витрачаю. Комп’ютери також потрібно купувати, WI – FI у Верховній Раді немає. Це все оплачує депутат. Крім цього, з цих 4000 ти повинен оплатити офіси в інших областях. Тобто, якщо приймальня народного депутата працює в іншому місті, то ти також платиш за цей офіс з депутатських грошей» – заявила народний депутат.

Читайте також: