fbpx
Політика

Єгор Фірсов розповів, чому демократичні сили зібрали мало голосів на Донбасі

Кандидат в народні депутат України від партії «Блок Петра Порошенка» Єгор Фірсов вважає, що є дві причини, чому демократичні сили зібрали мало голосів на Донбасі під час парламентських виборів.

 Зокрема, як зазначив політик, незважаючи на те, що Януковича вже більше півроку немає в країні, адміністративна вертикаль, яку він вибудовував разом зі своєю командою, досі не знищена повністю.

Читайте також:  В ЄС засудили візит Орбана на рф

 «Дивишся на Донбас, і таке враження, що Янукович нікуди не тікав. Починаючи від начальників міліції, прокурорів, мерів міст, керівників районних адміністрацій і закінчуючи директорами шкіл та головними лікарями – це все залишилося без змін. І вся ця система працювала на «Опозиційний блок», в який входять колишні регіонали», – сказав Єгор Фірсов.

 Також, за його словами, необхідно констатувати відсутність належної інформаційної політики з боку влади, яка б надала жителям Сходу чітке розуміння ситуації в країні.

Читайте також:  Розвідник рпц Антоній Севрюк приїхав до Папи Франциска захищати УПЦ

 «Приїжджаєш на Донбас, вмикаєш телевізор, а там продовжують показувати російські канали. Тому жителі і не мають об’єктивної інформації», – підкреслив він.

 Єгор Фірсов переконаний, що новий парламент буде зобов’язаний зайнятися вирішенням цієї проблеми.

Читайте також: