fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Тарута: “Активно спілкуюся з Безлером”

Колишній губернатор Донецької області Сергій Тарута розповів журналістам про те, що з ним на контакт виходить один з керівників бойовиків на сході України Ігор Безлер.

В ході спілкування з кандидатом в народні депутати України Ігор Безлер заявив, що «йому не по дорозі з так званою «Донецькою народною республікою».

«Єдиний, хто намагається виходити на діалог, це Безлер. Він говорить про те, що Донбас – це територія України, і українське керівництво має допомагати, адже тут живуть українці. Він висловив готовність забезпечувати безпеку, а також він готовий обговорювати питання підготовки до зими», – прокоментував своє спілкування з терористом Сергій Тарута.

«При цьому він заявив про те, що з так званою «ДНР» йому не по дорозі, адже терористи грабують і вбивають. Зрозуміло, що не всі інструкції терористи отримують прямо з Москви», – навів український політик слова Безлера.

На завершення Тарута розкритикував дії ще одного лідера терористів Олександра Захарченка.

«У мене з ним контакту немає. Ми спілкуємося тільки з тими, хто реально піклується про жителів. Захарченка це не цікавить», – підкреслив він.

Читайте також: