fbpx
Політика

«БПП» закликає припинити протистояння між партіями і приступити до роботи – Луценко

 Як заявив лідер партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко, їхня партія стала переможцем парламентських виборів. За його словами, можна нескінченно спостерігати за коливанням десятих відсотка за партійними списками, але сумарний відрив «Блоку Петра Порошенка» від «Народного фронту» – щонайменше 50 депутатів, які були обрані по мажоритарці.

 «Так, варто визнати помилки штабу в загальній кампанії, але зусилля і штабу, і кандидатів, і агітаторів, які прожили місяць в польовій роботі – дали серйозний результат. І все це – на тлі постійних спроб дискредитації «БПП», яким з комфортних телестудій присвятили свої зусилля союзники», – зазначив Юрій Луценко.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Водночас, як стверджує Юрій Луценко, партія «БПП» могла відповісти на ці випади, але не стала, оскільки сповідувала політику ненападу і пам’ятала, що після виборів належить працювати всім разом.

 «На жаль, після завершення кампанії ця самозакоханість і агресія ніяк не вивітрюється зі штабів союзників. Їх би енергію – та на боротьбу з екс регіоналами. Тоді, може, не довелося б «БПП» самостійно протистояти походу «колишніх» в Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Донецькій та Луганській областях», – заявив він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 В цілому ж, як вважає Юрій Луценко, прийшов час припинити протистояння і гру партійних амбіцій.

 «Швиденько підправити парламентську більшість і Кабмін – не вдасться. Це повинна бути не просто нова Верховна Рада. Це шанс припинити 8 – місячні розмови про користь євроінтеграції і почати нарешті реформи. Це повинен бути не просто новий уряд. Це шанс припинити партійне квотування сфер розкрадання бюджету і почати реконструкцію країни. Час об’єднатися і працювати», – підкреслив він.

Читайте також: