fbpx
Політика

Коаліція має спільно працювати над законопроектами – Бригинець

Народний депутат України 7-го скликання Олександр Бригинець вважає, що коаліція повинна спільно працювати над законопроектами для нового парламенту.

 «Насправді, якщо ми почнемо мислити категоріями коаліції, то потрібно створювати закони, які будуть спільно розроблятися трьома політсилами, які вже точно, як заявляють їхні лідери, входять до коаліції. Тому, створені до цього закони – це як пробна куля, демонстрація намірів. А зараз після демонстрації намірів потрібно зайнятися реальною роботою», – сказав він в ефірі телеканалу «112 Україна».

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 За словами Олександра Бригинця, по ключових законопроектах будуть створені робочі групи, до яких входитимуть представники всіх фракцій, що входять до коаліції.

 Він звернув увагу на те, що раніше в опозиції кожен вільно розробляв свої закони, не погоджуючи з партнерами, оскільки шанс на ухвалення закону був мінімальний. Зараз же, як зазначив Олександр Бригинець, коли мінімум 250 депутатів з колишньої опозиції створюють коаліцію, загальні підходи важливіші, ніж амбіції певного конкретного автора.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Читайте також: