fbpx
Політика

«БПП» закликав ЦВК та правоохоронців покласти край спробам спотворити результати виборів, – Ковальчук

Кандидат в народні депутати України від партії «Блок Петра Порошенка» Віталій Ковальчук звернув увагу на те, що після встановлення результатів виборів на окремих мажоритарних округах почали робитися спроби змінити результати голосування різними способами.

 За словами Віталія Ковальчука, в зв’язку з цим він звернувся до ЦВК та до правоохоронців з вимогою застосувати весь наявний арсенал засобів, у тому числі і нове законодавство про залучення фальсифікаторів до відповідальності, щоб покласти край спробам спотворити результати виборів.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Як зазначив політик, спроби перерахувати голоси, які вживають представники колишнього режиму, цілком очікувані, проте він здивований тим, що до подібних заходів вдаються і потенційні союзники по коаліції. Зокрема він звернув увагу на те, що ініціаторами з перерахунку голосів виступають представники «Батьківщини» та «Народного фронту».

 «Ми могли очікувати нечесної гри від запеклих опонентів. Але ми не очікували брудних ігор від демократичних сил. Тому закликаємо ще раз, поки не завершений остаточний підрахунок голосів, не вдаватися до брудних технологій і грати чесно», – заявив Віталій Ковальчук.

Читайте також: