fbpx
Політика

Садовий: “У нас має бути уряд міністрів, а не уряд помічників міністрів”

Андрій Садовий розповів журналістам видання «ГОРДОН» про те, яким він бачить новий уряд країни. За його словами, на ключові посади в Україні потрібно запрошувати найкращих фахівців, які є українцями. Садовий додав, що в окремих випадках можна розглянути надання висококваліфікованим фахівцям українського громадянства.

«У нас має бути уряд міністрів, а не уряд помічників міністрів. Міністри повинні бути самодостатніми фігурами. Нам потрібно мати сильного прем’єра, а також якісно структурувати роботу нового парламенту. Ми повинні перейти від слів до дій, так як у нас розмови з приводу реформ тривають десятиліттями. Мені особисто невідома жодна галузь, в якій проводилися реформи», – висловив свою точку зору мер Львова Андрій Садовий.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Потрібно нести відповідальність за те, що тобі люди довірили. Особисто мені ніяких пропозицій не надходило, але свою точку зору я висловив», – підкреслив представник політичної сили «Самопоміч». За останніми даними, «Самопоміч» займає третє місце на виборах до парламенту.

Читайте також: