fbpx
Політика

Командири добровольчих батальйонів, що пройшли до парламенту, не повинні покидати фронт – Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що командирам добровольчих батальйонів, які пройшли до Верховної Ради 8-го скликання, слід виявити єдину і солідарну позицію – не залишати фронт.

 «Упевнений, вони будуть гідними захисниками своєї України не тільки на полі бою, але і в парламенті. Однак, щоб не залишати без командування бійців, їм слід приїжджати на сесії Верховної Ради і активно працювати на законотворчій ниві, одночасно більшу частину свого часу (між сесіями) присвячувати наближенню нашої перемоги над окупантами в зоні бойових дій», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 При цьому Олег Ляшко звернув увагу на те, що командири батальйонів «Айдар», «Луганськ-1» і «Свята Марія», які проходять у Верховну Раду за списками Радикальної партії, залишати фронт не збираються.

 За словами Олега Ляшка, їхня фракція буде вносити на розгляд нового парламенту пропозицію про внесення змін до закону «Про статус народного депутата», в частині, яка стосується суміщення посади нардепа зі статусом військовослужбовця або співробітника МНС.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Тільки у випадках, коли ці військові і міліціонери беруть безпосередню участь в АТО», – уточнив він.

Читайте також: