fbpx
Політика

Вибори в ВР. Москва визнає вибори такими, що відбулися

Російська Федерація оцінює минулі позачергові вибори до українського парламенту такими, що відбулися. Таку заяву сьогодні, 27 жовтня, зробив заступник керівника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Григорій Карасін. За його словами, в даний момент російська сторона очікує офіційного підбиття підсумків.

«На даний момент йдуть досить суперечливі відомості, щодо виборів в Україні. Але вже можна говорити про те, що вибори, незважаючи на досить жорстку кампанію, відбулися», – заявив представник російського зовнішньополітичного відомства.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Той розклад сил, який вимальовується на даний момент, напевно, дозволяє українському керівництву всерйоз зайнятися вирішенням корінних проблем свого суспільства», – висловив точку зору керівництва країни Григорій Карасін.

На завершення він додав, що «нова Верховна Рада України повинна налагодити інклюзивний діалог з усім суспільством, а також прагнути до дипломатичного вирішення проблем».

Читайте також: