fbpx
Політика

Бутусов: “Українці не хочуть миру за всяку ціну”

Український народ чекає від свого президента не стільки компромісів, скільки ефективної оборонної стратегії, а також більш жорстких дій, спрямованих на захист України. Таку заяву на своїй сторінці в соціальній мережі зробив відомий український журналіст Юрій Бутусов.

«За словами головного редактора порталу «Цензор.НЕТ», українська нація бажає миру, але не за всяку ціну.

«Результати виборів говорять про те, що українці не хочуть миру за всяку ціну. Пацифізм відповідав інтересам суспільства в травні. Однак після жорсткої війни з Російською Федерацією в жовтні партія миру вже не є для більшості суспільства панацеєю. Українська нація стала ще більше згуртованою і прийняла рішення йти шляхом боротьби за незалежність. Сподіваюся, що за підсумками виборів Петро Олексійович зрозуміє, що люди чекають від нього не скільки компромісів, скільки більш ефективних оборонних дій. Мир не потрібно імітувати, миру потрібно тільки домагатися», – висловив свою точку зору Юрій Бутусов.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Як повідомлялося раніше, вчора українці зробили свій вибір на позачергових парламентських виборах. За попередніми даними, «Народний фронт» Яценюка обходить «Блок Порошенка».

Читайте також: