fbpx
Політика

Київська влада зливає Дніпропетровську область – Борис Філатов

Кандидат в народні депутати, заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов заявив, що київська влада зливає Дніпропетровщину так званій «опозиції». Зокрема він розповів про те, що в Кривому Розі, Новомосковську, Павлограді затримують підрахунки голосів. Крім того, встановлено численні факти підкупу виборців, фальсифікацій, фотографування бюлетенів, однак прокуратура на це ніяк не реагує.

 Також Борис Філатов звернув увагу на те, що перед виборами був злив конфіденційної інформації з Пенсійного фонду, після чого один з лідерів «Опозиційного блоку», Олександр Вілкул, адресно розіслав малозабезпеченим листи з «обіцянкою» підняти пенсії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «За побиття демонстрантів 26 січня ніхто не покараний. Прислужники минулого режиму, який займався зловживаннями в торгівлі зерном і хлібом, уникли відповідальності хоча СБУ неодноразово зверталася в прокуратуру», – написав він у Facebook.

 За його словами, Адміністрація президента, крім іншого, за декілька місяців так і не призначила жодного главу РДА, в результаті чого половина районів області залишаються «обезголовленими».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Ми змогли провести по мажоритарці Яроша (!), його зама Денисенка (!). Я переміг з розгромним рахунком. І тут же по наших районах лідирує ОБ!!! Скажіть ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ?», – поцікавився Філатов.

 Наостанок він додав, що протягом декількох місяців їм також не дають можливості навести порядок в прикордонних районах Донбасу.

 «Ріжуть всі кадрові призначення. Під час виборчої компанії «БПП» робив нам все всупереч», – сказав Борис Філатов.

Читайте також: