fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи відкрили вогонь по пенсіонерах під час мітингу – ППУ

Вчора, 22 жовтня, в місті Брянка Луганської області місцеві жителі провели мітинг з вимогою до бойовиків виплатити пенсії, однак на їхні вимоги бойовики відповіли автоматною чергою. Про це УНН повідомили в прес – службі ППУ.

 Як наголошується, мітинг пройшов на площі біля виконкому. Люди були обурені відсутністю виплат пенсій протягом чотирьох місяців. До мітингувальників вийшов міський голова Микола Моргунов. Він спробував заспокоїти присутніх і запросив на бесіду до виконкому. Через деякий час до мітингувальників під’їхали представники так званої "народної влади".

 Бойовики з нашивками "ЛНР" відрили вогонь у повітря і розігнали протестувальників. Обговорюючи цю подію, учасники акції протесту зазначають, що тепер вони "отримали від нової влади всі відповіді на всі наболілі питання".

 Відомо, що бойовики активно шукають в Брянці тих, хто напередодні розклеїв по місту листівки із закликом прийти на мітинг. Нагадаємо, під час мітингу в Свердловську Луганської області бойовики також відкрили вогонь по мітингувальниках. Троє громадян отримали поранення.

 Джерело: УНН

Читайте також: