fbpx
Політика

Порошенко назвав контрабанду проблемою, паралізуючою економіку України

Президент України Петро Порошенко піддав різкій критиці ефективність боротьби з контрабандою в Одеській області. Як передає кореспондент УНІАН, про це президент заявив під час наради з представниками силових структур регіону.

 Зокрема, він назвав контрабанду проблемою, паралізуючою економіку України. Порошенко також зазначив, що у силових структур немає ніяких проблем з координацією один з одним, так як їх має об’єднувати незаконна діяльність організованих груп.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "Якщо ви не знаєте як боротися з контрабандою та корупцією я вам розповім. Зробіть так, як я зробив сьогодні вранці. Я відправив на ринок 7-й кілометр своїх помічників, вони опитали 11 точок на предмет наявності митних документів, у жодної таких немає, зате товарів, що знищують економіку України повно. Я не дам вам перетворювати Україну в бананову республіку. Я зроблю все, щоб вам допомогти, наприклад сьогодні я підписав закон про корупційне бюро, яке вам допоможе захистити українську економіку», – сказав Порошенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Президент також додав, що хто не знає як захищати український кордон від контрабанди захищатиме батьківщину в зоні АТО.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: