Медведєв назвав причину провалу курортного сезону в Криму

Прем’єр – міністр Росії Дмитро Медведєв визнав, що курортний сезон в анексованому Криму цього року виявився провальним. Причиною тому, за його словами, послужила відсутність моста, що з’єднує Крим і Краснодарський край. На сьогоднішній день російські туристи, щоб потрапити на півострів, найчастіше користуються послугами Керченської поромної переправи. Але через величезний потік людей і машин туристам доводилося цілодобово простоювати в чергах, визнав Дмитро Медведєв.

«Літо було гарячим, люди їхали відпочивати, із задоволенням, треба зізнатися, але на переправі були складнощі, люди на жарі стояли в багатокілометрових чергах. Зрозуміло, що інфраструктура не пристосована, міст ще не побудували. Труднощі носять об’єктивний характер, але потрібно постаратися, щоб наступний сезон пройшов з меншими проблемами», – цитує прем’єр – міністра РФ УНІАН.

Related Post

До наступного курортного сезону Дмитро Медведєв пообіцяв виправити проблему. За його словами, уряд РФ має намір виділити субсидію на облаштування інфраструктури поромної переправи між Краснодарським краєм і Кримом в розмірі 170 млн рублів.

Leave a Comment