fbpx
Окупація Криму

Медведєв назвав причину провалу курортного сезону в Криму

Прем’єр – міністр Росії Дмитро Медведєв визнав, що курортний сезон в анексованому Криму цього року виявився провальним. Причиною тому, за його словами, послужила відсутність моста, що з’єднує Крим і Краснодарський край. На сьогоднішній день російські туристи, щоб потрапити на півострів, найчастіше користуються послугами Керченської поромної переправи. Але через величезний потік людей і машин туристам доводилося цілодобово простоювати в чергах, визнав Дмитро Медведєв.

«Літо було гарячим, люди їхали відпочивати, із задоволенням, треба зізнатися, але на переправі були складнощі, люди на жарі стояли в багатокілометрових чергах. Зрозуміло, що інфраструктура не пристосована, міст ще не побудували. Труднощі носять об’єктивний характер, але потрібно постаратися, щоб наступний сезон пройшов з меншими проблемами», – цитує прем’єр – міністра РФ УНІАН.

До наступного курортного сезону Дмитро Медведєв пообіцяв виправити проблему. За його словами, уряд РФ має намір виділити субсидію на облаштування інфраструктури поромної переправи між Краснодарським краєм і Кримом в розмірі 170 млн рублів.

Читайте також: