fbpx
Політика

Ярош знає, як Україна поверне Кримський півострів

Лідер політичної сили «Правий сектор» Дмитро Ярош побував в Ужгороді, де поспілкувався з місцевим населенням. Під час спілкування з жителями міста, Дмитро Ярош розповів їм про те, яким чином Україна зможе повернути собі Кримський півострів, який навесні цього року був окупований сусідньою Російською Федерацією.

На думку Дмитра Яроша, Кримський півострів неодмінно знову стане частиною України.

«Крим повернеться додому, до складу України. Я не говорю про те, що це може відбутися завтра або ж післязавтра, однак півострів знову стане частиною України», – прокоментував свою точку зору в цьому питанні український політик Дмитро Ярош.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Під час анексії півострова Володимир Путін зробив велику помилку – він не врахував думки кримських татар. Саме вони можуть стати рушійною силою революції», – додав керівник «Правого сектора».

Крім цього, кандидат в народні депутати додав, що свою роль у поверненні Криму може зіграти і критична внутрішня ситуація в Росії.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Зараз корінні жителі Москви – це фактично мусульмани. Китай взяв під приціл Сибір, а також російська влада вже 20 років не може заспокоїти Кавказ», – додав він.
 

Читайте також: