fbpx
Політика

Ударівець: “У Раду сьогодні не прийшли ті, хто вже не буде обраний в парламент”

Представник фракції «УДАР» в українському парламенті Валерій Карпунцов прокоментував сьогоднішню ситуацію, коли на сесію Верховної Ради не зібралася необхідна кількість народних обранців. За його словами, такі дії з боку його колег можна вважати повною безвідповідальністю. Свою точку зору з цього питання він висловив в інтерв’ю журналістам у Верховній Раді.

Читайте також:  Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо знову виступив проти членства України в НАТО і лякає Третьою світовою війною

Як заявив політик, на сьогоднішнє засідання парламенту не прийшли ті депутати, які вже не будуть обрані до Верховної Ради України.

«Якщо добре попрацювати з керівництвом фракцій, то можна буде зібрати необхідну кількість голосів у залі. Нехай спікер почне проводити роботу з керівництвом фракцій», – висловив свою точку зору народний депутат України Валерій Карпунцов. За його словами, саме фракція «УДАР » продемонструвала найбільшу кількість присутніх на сьогоднішньому засіданні.

Читайте також:  ОУН: В України є всі підстави вимагати від Угорщини моральних і матеріальних компенсацій за події 1939 року

Також він нагадав, що сьогодні Рада мала вирішувати вкрай важливе питання про зміну виборчого законодавства.
 

Читайте також: