Саакашвілі: “Дух українців міцний і сильний”

Колишній грузинський президент Михайло Саакашвілі привітав спортивну громадськість України з першими кроками на шляху до реформування галузі. Грузинський політик висловив упевненість в тому, що попереду у України безліч нових перемог. Про це свідчить відеозвернення Михайла Саакашвілі, яке він особисто передав Дмитру Булатову – міністру молоді та спорту України.

У своєму зверненні до українського міністра Михайло Саакашвілі зазначив, що, незважаючи на всю складність ситуації в Україні, громадяни цієї держави активно працюють над тим, що змінити свою країну.

«Дух українців міцний і сильний. Це дух нації, яка має молоду енергію», – заявив колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Related Post

Крім цього грузинський політик підкреслив важливість спорту як складової, яка здатна підтримувати людей і об’єднати їх навколо спільної справи.

«Спорт може зіграти важливу роль в нинішній час. Українці, які представляють країну на міжнародних змаганнях і піднімають український прапор на них, гідні всілякої поваги», – упевнений грузинський політик.

Звернення Саакашвілі (відео):

 

Leave a Comment