Нємцов: “Скорочення витрат на освіту в РФ виглядає “зловісно”

На тлі того, що військові витрати в Російській Федерації були збільшені на 800 мільярдів рублів, скорочення витрат на освіту та закриття лікарень виглядає «зловісно». Так вважає російський опозиційний політик Борис Нємцов.

«Якщо вже в багатій Москві було прийнято рішення закрити 28 лікарень та інших установ, де збираються звільнити тисячі лікарів та медичний персонал, то що буде в злиденній Російської Федерації за межами МКАД? Наприклад, можна взяти Ярославську область. Губер дав розпорядження скоротити витрати на 5 мільярдів рублів. Для цього регіону – це просто астрономічна сума», – прокоментував ситуацію російський опозиціонер.

Related Post

Крім цього, як заявив Борис Нємцов на своїй сторінці в соціальній мережі, ті регіони, які будуть проводити таку політику, в майбутньому чекає банкрутство.

«Можна і далі брати кредити в банках на виплату заробітної плати, влізаючи і далі в боргову кабалу. В такому випадку регіони чекає банкрутство. На кінець року в Ярославській області борги складуть 30 мільярдів рублів, або 60 % бюджету», – додав він.

Leave a Comment