Організація особистого прийому громадян – підсумки роботи ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів в Києві за 2013

  Конституцією України визначено, що усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь.

 Протягом року керівництвом ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві відповідно до законодавства про звернення громадян проводилась робота щодо реалізації прав громадян, закріплених статтею 40 Конституції України, зокрема це діяльність, щодо організації та проведення особистого прийому громадян.

 Згідно затвердженого графіка протягом січня-грудня 2013 року забезпечено проведення посадовими особами ДПІ 68 особистих прийомів громадян. Звертались 65 представників юридичних осіб з питань відшкодування ПДВ, контрольно-перевірочної роботи, реєстрації і обліку, перерахування коштів, 1 фізична особа з питань невиплати зарплати, 1 фізична особа – підприємець з питань подання податкової звітності, 1 фізична особа з питань виконання судових рішень.

 Усім платникам надано роз’яснення згідно норм чинного законодавства.

Related Post

 У відповідному періоді 2012 року посадовими особами ДПІ було проведено 36 особистих прийомів громадян.

 Для вирішення питань, що звучали на особистих прийомах залучалися працівники відповідних підрозділів для надання відповідної інформації.

 З метою узагальнення проблемних питань щомісячно здійснюється аналіз та надаються пропозиції керівництву щодо змін, які позитивно впливатимуть та попереджуватимуть виникнення однорідних питань та виникнення подібних ситуацій у майбутньому.

 Нагадуємо, що попередній запис на прийом проводиться щоденно Пн.-Чт. з 9-00 до 18-00 Пт. з 9-00 до 16-45 за тел. 482-34-83 та за адресою: вул. Багговутівська, 26, кімната 100 “Приймальня громадян”.

  За матеріалами: ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Leave a Comment