fbpx
Політика

Бандити і українофоби не повинні потрапити до нового парламенту – Тягнибок

Коментуючи те, що багато депутатів проігнорували сьогоднішнє засідання Верховної Ради, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок попередив, що таким же недієздатним може виявитися і наступний парламент. За його словами, цього допустити не можна.

  «Українофоби, бандити і прогульники не повинні потрапити до нового парламенту, а найвищий законодавчий орган повинен стати таким, що представляє інтереси громадянського суспільства», – заявив він.

 При цьому Олег Тягнибок звернув увагу на те, що його фракція практично завжди присутня в парламенті повним складом і завжди голосує за державні закони. Як він нагадав, чинний парламент в першу чергу зганьбив себе тим, що не підтримав необхідні суспільству закони, а саме: про скасування депутатської недоторканності, про повернення коштів з офшорів, про заборону приватних монополій і так далі.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Депутати – негідники, які й раніше вели себе по-хамськи в парламенті, зривали засідання, а 16 січня своїм голосуванням зганьбили Верховну Раду, – їх і зараз тут немає. Українці, будьте пильні! Не можна вибирати в парламент наступного скликання отаких українофобів і бандитів. Верховна Рада України має бути національною і такою, яка працюватиме, а депутати будуть ходити на засідання!», – підсумував політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Виступ Тягнибока в парламенті 20 жовтня (відео):

Читайте також: