fbpx
Політика

Російські спецслужби впроваджують агентів в Нацгвардію, – націоналіст

Спецслужби Російської Федерації планували впроваджувати свою агентуру в ряди Національної гвардії України. Зокрема, агентів планувалося брати з російських націоналістів. Про це в ефірі на телеканалі «Дощ» розповів Дмитро Дьомушкін, лідер націоналістичного об’єднання «Русские».

Зокрема, Дмитро Дьомушкін коментував причину переслідування свого однодумця Олександра Поткина (Бєлова), який був посаджений під домашній арешт в Москві у справі  Мухтара Аблязова.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як запевняє Дьомушкін, йому і Поткину «пропонували кілька проектів в Україні, на участь в яких вони не могли погодитися». Йдеться про формування батальйонів для відправки в Україну.

«Ми повинні були відправляти добровольців в Національну гвардію України – одні й ті ж люди збирали батальйони для "Новоросії" та для Національної гвардії», – підкреслив Дмитро Дьомушкін.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Він запевнив, що разом зі своїм соратником «категорично відмовився від цього».

Тим часом, Національна гвардія України отримала 100 одиниць нової техніки.

Читайте також: