fbpx
Політика

20 жовтня Янукович має намір дати прес-конференцію – ЗМІ

 

Колишній президент України Віктор Янукович має намір у понеділок, 20 жовтня, провести в Ростові-на-Дону прес-конференцію. Про це повідомляє російський інтернет – ресурс moscow – post.com. Як наголошується в повідомленні, "з оточення побіжного президента України Віктора Януковича стало відомо про плановану на понеділок в Ростові прес – конференцію".  

 Читайте: Гордон: "Янукович безпробудно п’є на своїй дачі в Сочі"

Читайте також:  ОУН: В України є всі підстави вимагати від Угорщини моральних і матеріальних компенсацій за події 1939 року

  При цьому видання відзначає, що, за наявними у нього даними, «Янукович на прес – конференції має намір закликати жителів Південно – Східних областей України, які голосували в свій час за Партію регіонів, на виборах до Верховної Ради України від 26 жовтня віддати свої голоси за Опозиційний блок».  

Читайте також:  В ЄС засудили візит Орбана на рф

 Як повідомлялося, проти Януковича та низки інших колишніх чиновників відкрито кримінальне провадження про масові вбивства мирних громадян під час Майдану. Янукович оголошений в міжнародний розшук. 3 жовтня радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що президент РФ Володимир Путін надав російське громадянство родині Януковича.

  Джерело: УНІАН

Читайте також: