fbpx
Політика

Миколаївські активісти закидали Шуфрича яйцями

Як повідомило місцеве видання "НикВести", активісти в Миколаєві закидали яйцями і прогнали народного депутата Нестора Шуфрича.

Інцидент стався перед початком чергової сесії Миколаївської обласної ради. В цей час мітингувальники з атрибутикою партії "Опозиційний блок" зібралися біля входу в будівлю Миколаївської обласної державної адміністрації. Навпроти них зібралися активісти організацій "Правий сектор" і "Народне ополчення Миколаївщини", які вишикувалися біля сходинок адміністративної будівлі.

Читайте також:  ОУН: В України є всі підстави вимагати від Угорщини моральних і матеріальних компенсацій за події 1939 року

За словами очевидців, Шуфрич пробув на місці проведення мітингу всього не більше десяти хвилин через те, що в нього почали кидати яйця. "Опозиційний блок" та українських активістів розділяв кордон міліції. Також правоохоронці зосередилися на кордонах площі перед будівлею Миколаївської обласної державної адміністрації.

"Недалеко від місця проведення мітингу міліція поставила автозак. Не виключаються зіткнення", – написало видання.

Читайте також:  В ЄС засудили візит Орбана на рф

 Нагадаємо, 3 жовтня в Одесі в результаті бійки за участю народного депутата та активістів "Правого сектора", Автомайдану і Євромайдану біля будівлі місцевої ОДА, Шуфрич отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно – мозкової травми та струсу головного мозку.

Миколаївські активісти закидали Шуфрича яйцями (відео):

Читайте також: