fbpx
Політика

Балога дорікнув Заходу у недостатній допомозі Україні

Як повідомив народний депутат України Віктор Балога, українці природно вдячні Заходу за будь-яку допомогу, але коли він читає, що Великобританія, член «Великої вісімки» і шоста держава по ВВП надає українській армії цілих 500 комплектів зимового одягу і 1000 бронежилетів, то у нього виникає питання: «чи не потрібна Британії допомога від України?».

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 За його словами, надана Британією допомога безперечно краще, ніж співчуття, проте 500 комплектів зимового одягу, як вважає Віктор Балога – не рівень наддержави. Як зазначив нардеп, це навіть менше, ніж збирають волонтери та громадські організації.

 «А на тлі тих сум, які Захід кинув на допомогу економіці Греції, то, що виділяється на порятунок Європи від фашизму – жалюгідні копійки», – підкреслив він.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Як заявив Віктор Балога, якщо Захід дійсно хоче допомогти, то йому необхідно це робити не просто для «галочки» і не для збереження обличчя перед світом, а для того, щоб наблизити перемогу над другою в світі загрозою після вірусу Ебола.

Читайте також: