fbpx
Політика

Ляшко вимагає припинити розформовувати добровольчі батальйони

Народний депутат України Олег Ляшко повідомив про те, що була дана команда розформувати батальйон «Кривбас», бійці якого з 7 червня по 30 серпня перебували в Іловайську. Відповідною інформацією нардеп поділився, посилаючись на повідомлення самих бійців батальйону.

 Крім того, за словами Олега Ляшка, за наявними у нього даними, Міністерство оборони України наказало добровольчому батальйону «Айдар» покинути місто Щастя.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Хто не знає: за Щастям – російські окупанти і далі Луганськ. Виведення «Айдара» – це свідома здача міста окупантам, які й так не припиняють щодня робити спроби його захопити», – додав Олег Ляшко.

 Як вважає Олег Ляшко, ці рішення щодо добровольчих батальйонів – не випадковий збіг. Він переконаний, що це реалізація так званого «мирного» плану Путіна – Порошенка.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нардеп нагадав, що на ліквідації українських добровольчих батальйонів наполягав Путін, називаючи їх «незаконними збройними формуваннями».

 «Я переконаний, що репресії проти добровольців значно послаблять обороноздатність України, що буде вкрай вигідно окупантам. Тому звертаюся до президента і керівництва Міноборони припинити розформування добровольчих батальйонів, а навпаки посилити їх військовою технікою і кадрами», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також: