fbpx
Політика

Яценюк: “Ми готові ввести візовий режим з РФ”

Україна, якщо буде потрібно, готова ввести візовий режим з Російською Федерацією. Українська влада вже зараз багатьох громадян цієї держави, які прибувають в Україну з незрозумілою метою, відправляють геть. Таку заяву зробив прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк.

Зокрема, глава українського уряду відзначив, що держава готова ввести додаткові засоби контролю за цим процесом. Разом з тим, Арсеній Яценюк підкреслив, що в даний момент на пунктах пропуску між Україною і Росією діє жорсткий контроль.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами Яценюка, бойовики з Росії через такі пункти пройти не зможуть.

«Бойовики проходять там, де немає контролю за кордоном, де він відкритий. Головне для нас зараз – це облаштувати державний кордон», – прокоментував ситуацію Арсеній Яценюк. Крім цього, прем’єр додав, що на українському кордоні і митниці, і в аеропорту «Бориспіль», функціонує спеціальна система контролю, яка стежить за переміщеннями росіян, які прибувають в Україну.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Завдяки цьому, багато осіб, що приїжджають без конкретної мети відправляються назад», – зазначив прем’єр.
 

Читайте також: