Українські політики розкритикували Навального

Днями відомий російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що в тому випадку, якби він зайняв пост президента Росії, Крим би він все одно Україні не віддав, так як вважає, що півострів  повинен був залишатися в складі Росії.

 Дана заява викликала досить різку реакцію з боку українських політиків на адресу російського опозиціонера.

 «Навальний – гидота! Хто б з них не став царем: Україна для них – колонія, а українці – кріпосні селяни! Смерть московським окупантам!», – написав на своїй сторінці в Facebook лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи заяву Навального.

 У той же час, народний депутат України Олександр Бригинець сказав, що своєю заявою Навальний дав зрозуміти, що російські «демократи» нічим не відрізняються від Путіна.

Related Post

 «Так було завжди, коли йшлося про Україну: демократи виявлялися шовіністами», – зазначив він.

 Проте, знайшлися політики, яких заява Навального зовсім не здивувала. Серед них опинилася депутат від фракції «УДАР» Ірина Геращенко.

 «Всі так дивуються одкровенням Навального. А адже він завжди був самозакоханим хамом і великоруським шовіністом. Шкода Росію, де така божевільна влада і такі примітивні «опозиціонери». І тим турботливіше моє ставлення до рідкісних осудних там людей», – написала вона у Facebook.

Leave a Comment