fbpx
Політика

Українські політики розкритикували Навального

Днями відомий російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що в тому випадку, якби він зайняв пост президента Росії, Крим би він все одно Україні не віддав, так як вважає, що півострів  повинен був залишатися в складі Росії.

 Дана заява викликала досить різку реакцію з боку українських політиків на адресу російського опозиціонера.

 «Навальний – гидота! Хто б з них не став царем: Україна для них – колонія, а українці – кріпосні селяни! Смерть московським окупантам!», – написав на своїй сторінці в Facebook лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи заяву Навального.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 У той же час, народний депутат України Олександр Бригинець сказав, що своєю заявою Навальний дав зрозуміти, що російські «демократи» нічим не відрізняються від Путіна.

 «Так було завжди, коли йшлося про Україну: демократи виявлялися шовіністами», – зазначив він.

 Проте, знайшлися політики, яких заява Навального зовсім не здивувала. Серед них опинилася депутат від фракції «УДАР» Ірина Геращенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Всі так дивуються одкровенням Навального. А адже він завжди був самозакоханим хамом і великоруським шовіністом. Шкода Росію, де така божевільна влада і такі примітивні «опозиціонери». І тим турботливіше моє ставлення до рідкісних осудних там людей», – написала вона у Facebook.

Читайте також: