fbpx
Політика

Путін і Порошенко можуть зустрітися в Мілані, – радник глави РФ

В рамках саміту ACEM російський президент Володимир Путін проведе двосторонні переговори з Ангелою Меркель, а також з керівництвом Австрії, Італії і, можливо Великобританії. Сьогодні про це заявив радник російського президента Юрій Ушаков. Варто відзначити, що даний саміт проходитиме в Мілані.

«В рамках саміту, який заплановано на 16-17 жовтня, російський президент зустрінеться з німецьким канцлером Ангелою Меркель, з прем’єр – міністром і президентом Італії, канцлером Австрії і, швидше за все, з прем’єр – міністром Великобританії», – прокоментував ситуацію радник російського президента.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім цього Ушаков додав, що на цьому саміті може відбутися і зустріч Володимира Путіна з Петром Порошенком. За словами радника російського президента, ця зустріч може відбутися в присутності лідерів Франції та Німеччини.

«Зустріч українського та російського лідерів до кінця не погоджена, але вже зараз можна говорити про те, що така можливість опрацьовується», – додав помічник російського президента Юрій Ушаков.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Читайте також: