fbpx
Політика

Полторак: У своїй роботі буду спиратися на професіоналів і патріотів України

Новопризначений міністр оборони Степан Полторак впевнений, що гарантом миру в Україні повинні служити сучасні, добре підготовлені, мобільні і добре оснащені Збройні Сили України. Але одна людина впоратися з цим завданням не може. Тут потрібна підтримка влади, політиків і українського народу. Про це міністр оборони заявив після принесення присяги у Верховній Раді.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Україна потребує миру. Гарантом цього миру можуть бути тільки сучасні, добре підготовлені, мобільні і добре оснащені Збройні Сили України. Я чітко розумію і знаю, що треба робити. Для того, щоб створити Збройні Сили, якими пишався б український народ, і які були б гарантом недоторканності наших кордонів, мені необхідний час, ваша підтримка і допомога», – зазначив Степан Полторак.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також новопризначений міністр подякував парламентаріям за надану йому довіру та пообіцяв у своїй роботі спиратися «на професіоналів і патріотів» України.

Читайте також: