fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Полк “Дніпро-1” ліквідував російського генерала в Тельманове

Полку «Дніпро – 1» вдалося ліквідувати російську диверсійну групу і групу «Чечена», які базувалися в Тельманове. Сьогодні таку заяву було опубліковано в соціальній мережі на сторінці спільноти «Штаб Майдану. Дніпропетровськ».

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що в ніч з 8 на 9 жовтня в Тельманове бійці батальйону «Дніпро – 1» провели спецоперацію, за результатами якої вдалося ліквідувати терориста Андрія Борисова, який більше відомий на прізвисько «Чечен». Разом з ним були також ліквідовані і троє інших російських військових. Серед загиблих виявився генерал російської армії Сергій Андрейченко.

Як заявив командир полку «Дніпро – 1» Юрій Береза ​, ліквідація Андрія Борисова та Сергія Андрейченка – це тільки одна з багатьох операцій, які завершилися саме таким чином.

«Нема чому тут дивуватися. Рано чи пізно так станеться з кожним, хто поткнеться на українську землю. Після того, як до українських батальйонів поставилися в Іловайську, після всіх катувань і звірств, доцільно знищити всіх, хто навіть під час перемир’я продовжував вести вогонь», – впевнений Юрій Береза​​.
 

Читайте також: