fbpx
Політика

Маломуж прокоментував призначення Полторака на посаду глави Міноборони

Незважаючи на той факт, що Степан Полторак є професіоналом, йому може не вистачати навичок в ролі глави Міністерства оборони. Так вважає колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж. Слова генерала наводить видання «ГОРДОН».

«Полторак виконував всі функції, які відповідали йому, що надмірно ефективно. Національна гвардія України відбулася, але в ній не відбулися системні зміни. Просто внутрішні війська перейменували в Національну гвардію. Проте спроби провести деякі системні зміни були. Чи реалізувалися чи ці спроби? Думаю, що на 50 відсотків Полтораку це вдалося», – прокоментував ситуацію генерал української армії Микола Маломуж.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім цього Маломуж додав, що на минулій посаді у Полторака були більше міліцейсько – охоронні завдання, які ніякого відношення до розвитку збройних сил не мали.

«Це вже інша сфера діяльності. Тому не можна відразу сказати про те, що він зможе потужно увійти в цю сферу як компетентний фахівець. Думаю, що у нього просто немає такого великого досвіду і таких навичок», – зазначив генерал.

Читайте також: