fbpx
Політика

Верховна Рада здатна приймати рішення і в останні дні своєї роботи, – Турчинов

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов прокоментував завтрашнє засідання парламенту. За його словами, будь-які спроби блокування або зриву засідання ВР у вівторок будуть мати лише один наслідок – зрив прийняття необхідних для України рішень. Слова спікера передає прес – служба Верховної Ради.

За словами Турчинова, 14 жовтня поточного року відбудеться останнє засідання Верховної Ради 7-го скликання, «якщо не буде підстав для проведення позачергового засідання».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Олександр Турчинов зазначив, що у вівторок у Верховній Раді України відбудеться розгляд «дуже важливих для країни рішень». За його словами, зараз є всі можливості мобілізувати депутатів, забезпечивши прийняття таких рішень.

«Верховна Рада здатна приймати рішення і ефективно працювати навіть в останні дні своєї роботи, єдине, – їй не потрібно заважати. Спроби блокування або зриву засідання будуть мати тільки один наслідок – зрив прийняття необхідних рішень», – сказав Турчинов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Раніше спікер ВР сказав, що довибори по мажоритарних округах окупованих Криму і частини Донбасу пройдуть після звільнення цих територій.

Читайте також: