fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Валерій Гелетей: “РФ виводить свої війська з України”

Колишній міністр оборони України Валерій Гелетей заявив про те, що російські кадрові військові частини почали залишати територію Донбасу. Таку заяву Гелетей зробив сьогодні, 13 жовтня, під час прес – конференції в Києві, повідомляє «Інтерфакс – Україна».

«На сьогоднішній день ми є свідками того, як Кремль віддав відповідні вказівки про виведення російських Збройних сил з території України, а також про ротацію російських військ в місця їх постійної дислокації на території Російської Федерації», – прокоментував ситуацію колишній міністр оборони України Валерій Гелетей.

Читайте також:  СБУ затримала «помічника» російського гауляйтера, який допомагав рашистам викрадати українців під час боїв за Харків

За його словами, такі дії з боку російського керівництва є свідченням ефективних дій Збройних сил України, яким вдалося зупинити російську агресію не тільки під Іловайськом, а й під Луганськом.

«Російські Збройні сили, знаходилися на території України з 1 серпня. Перші бої з російськими Збройними силами були зафіксовані 20 серпня у час наступу на луганський аеропорт», – заявив Валерій Гелетей.

Читайте також: