fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Москаль: “Терористи запланували на 9 листопада черговий “референдум”

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив про те, що бойовики з так званої «Луганської народної республіки» мають намір провести «референдум про створення окремої республіки». За словами губернатора Луганської області, терористи запланували так званий «референдум» на 9 листопада.

Як кажуть мешканці Луганської області, на території області, яка знаходиться під контролем бойовиків, почали поширювати листівки з повідомленням, що 2 листопада в так званій «Луганській народній республіці» відбудуться «вибори» до органів місцевого самоврядування. Також у листівках повідомляється про те, що 9 листопада «керівництво» запланувало проведення так званого «референдуму», на якому буде два питання: як бачать жителі «ЛНР» своє майбутнє – у складі окремої республіки або ж у складі України.

«Оскільки «вибори» і так званий референдум будуть проводитися під дулами автоматів, результати такого «волевиявлення» передбачити нескладно», – вважає губернатор Луганської області Геннадій Москаль.

Читайте також: