fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи у відкриту заявляють, що вони – проект Москви, – Тимчук

Терористи на Донбасі абсолютно відкрито заявляють, що вони – проект Москви. Вони мріють жити і годуватися за рахунок Росії і залишатися при цьому «раковою пухлиною на тілі України». Про це на своїй сторінці в Facebook заявив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Терористи налаштовані на довге і щасливе життя у вигляді ракової пухлини на тілі України. Вони активно готуються до зими, попутно користуючись так званим «перемир’ям» для максимально можливої ​​інтеграції з Росією. Москва тишком ці сподівання донбаських маргіналів підтримує – заради цього, власне, і починався весь сир-бор», – написав він.

Як доказ, Дмитро Тимчук навів кілька фактів. Так, днями в «ДНР» заявили про створення свого «Національного банку». Пізніше «прем’єр – міністр ДНР» Олександр Захарченко заявив, що «банківська система ДНР» буде інтегрована в російську, що дозволить, як уточнив він, «почати виплачувати пенсії і зарплати, дозволить запустити всю нашу економіку». А до цього «міністр освіти ДНР» Ігор Костенок ляпнув, що «ДНР» відкрила коррахунки в російських банках і «може проводити практично всі фінансові розрахунки».

«Простіше кажучи, терористи вкотре абсолютно відкрито заявляють (і російські ЗМІ радісно транслюють ці заяви): ми – проект Москви, фінансує нас Москва, і жити ми будемо на її шиї. Мир на відкрите фінансування Росією нею ж породженого тероризму не реагує», – підсумував Дмитро Тимчук.

Читайте також: