fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Москаль повідомив, що в Луганській області були обстріляні українські військові

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в суботу, 11 жовтня бойовики періодично обстрілювали українських військових на Луганщині, однак, на щастя, обійшлося без жертв і поранених.

"Протягом суботи бойовики періодично обстрілювали позиції Збройних сил України та населені пункти Луганської області. Так, з 08:30 до 09:30 з боку контрольованої ЛНР Веселої Гори був здійснений мінометний обстріл в район моста в м.Щастя. До кінця дня таких обстрілів було ще три. жертв і постраждалих немає. в 12:00 терористи обстріляли з мінометів блокпост Нацгвардії на виїзді з м.Попасна в напрямку м Первомайська. Обійшлося без жертв і поранених", – йдеться в повідомленні.

Геннадій Москаль також повідомив, що вже сьогодні, в неділю, приблизно о 8:50 з боку Веселої Гори з мінометів була обстріляна спортивна база футбольного клубу "Зоря" в місті Щастя. Постраждалих також немає.

"Станом на 9-30 ранку неділі оперативна обстановка в Луганській області, контрольованій Україною, спокійна, активних бойових дій не зафіксовано", – додав губернатор.

Читайте також: