fbpx
Політика

Ляшко викрив Коломойського у спробі підкупу

Лідер української «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський запропонував йому хабар у розмірі 50 мільйонів доларів за включення соратників Ляшко у виборчі списки партії олігарха. Про це Сам Ляшко повідомив на своїй сторінці в Facebook.
 
«Він пропонував мені 50 мільйонів доларів. Господь бачить, що я не піддамся на тиск і шантаж олігархів ні за яких умов, тому що знаю, що мені нема за що червоніти перед співгромадянами», – написав Ляшко.
 
Двома днями раніше, в минулу п’ятницю соратники Ляшко перекинули машину гною біля будівлі телеканалу «1+1», який належить Коломойському. В даній акції також брали участь бійці батальйонів «Луганськ – 1», «Айдар» та «Свята Марія».
 
Слід зазначити, що конфлікт між командами Коломойського і Ляшка триває вже кілька місяців і обидві сторони звинувачують один одного в показному патріотизмі і використанні в особистих цілях теми військового конфлікту на сході країни. Сам же Ляшко запевняє, що дніпропетровський губернатор розгорнув проти нього інформаційну війну після того, як депутат відмовився включити висуванців Коломойського в свій виборчий список.
Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Читайте також: