fbpx
Політика

Учасники АТО завалили київський офіс телеканалу «1+1» гноєм

Учасники антитерористичної операції, бійці і командири добровольчих підрозділів «Луганськ – 1», «Айдар», «Свята Марія» ополчилися проти провідного українського телеканалу «1+1». Сьогодні біля офісу телеканалу в Києві вони провели незвичайну акцію протесту – пригнали вантажівку гною і вивантажили його перед будівлею. Детальніше про акцію на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Київської міської ради від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.

За словами політика, вивантаживши гній, учасники АТО продемонстрували своє ставлення до телеканалу «1+1» і його власника, голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, «який щодня у своїх ефірах займається "метанням гною" в бік батальйонів, яким допомагає лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко і його побратими».

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«Брудний канал не гребує нічим: придумує небилиці про нібито вкрадені волонтерами РП автомобілі, які насправді вже 3 місяці на АТО; виривають слова інших волонтерів з контексту – і все заради чорного піару в сторону ОВ і його команди. Верхом цинізму стало втручання ТСН в особисте життя Ляшко і нападки в сторону його матері», – написав Ігор Мосійчук.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Учасники АТО сьогоднішню акцію назвали попереджувальною і повідомили, що в майбутньому можуть вжити більш жорстких заходів, якщо «1+1» не поміняє редакційну політику.

 

Читайте також: