fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МВС Білорусі: “Після матчу Білорусь-Україна були затримані 25 осіб”

У прес-службі Міністерства внутрішніх справ Білорусі сьогодні повідомили про те, що вчора ввечері після футбольного матчу Білорусь – Україна були затримані 25 осіб, серед яких 14 українців і 11 білорусів. Слова білоруських правоохоронців приводять російські засоби масової інформації.

Раніше в мережі з’явилася інформація про те, що в Борисові українських уболівальників затримали відразу після закінчення футбольного матчу. За версіями різних джерел, місцеві правоохоронці затримали від 11 до 100 осіб. Ситуацію прокоментували і в українському зовнішньополітичному відомстві. Там заявили, що білоруські правоохоронці затримали 15 осіб.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

«До ухвалення судового рішення затримано 25 осіб (14 українців і 11 білорусів)», – повідомляють в прес – службі місцевого Міністерства внутрішніх справ.

Згідно з повідомленням, «затримання відбувалися не відразу».

«Перед затриманням співробітники міліції провели роз’яснювальну роботу з порушниками», – заявили в прес-службі. У повідомленні також наголошується, що в цілому уболівальники на матчі Білорусь – Україна поводилися адекватно.

Читайте також: