fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Гелетей відправився в зону проведення АТО

Міністр оборони України, генерал – полковник Валерій Гелетей найближчі дні проведе в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни. Таку заяву Гелетей зробив під час вчорашнього брифінгу, повідомляють українські засоби масової інформації.

За словами глави оборонного відомства, всі військовослужбовці, які на сьогоднішній день продовжують перебувати в зоні проведення антитерористичної операції, до 10 жовтня будуть повністю забезпечені зимовим одягом.

«Всі поставки, які ми планували провести, повинні бути завершені до 10. У цей день я особисто відправлюся в зону антитерористичної операції, де разом з волонтерами на місцях ми оцінимо все, що відбувається», – заявив учора глава Міністерства оборони Валерій Гелетей.

За словами українського міністра, йдеться не тільки про зимовий одяг для українських солдат, але також про печі, паливо та інших необхідних речах. Гелетей також підкреслив, що на сьогоднішній день дуже важливо забезпечити кожного військовослужбовця мінімум двома комплектами зимового одягу.

 

Читайте також: