fbpx
Політика

МЗС РФ заявляє про дискримінацію «Партії регіонів» і комуністів в Україні

Міністерство закордонних справ Росії вважає, що в Україні утискають права «Партії регіонів», Комуністичної партії, а також газети «Вести». Про це на брифінгу в четвер заявив представник МЗС Росії Олександр Лукашевич, повідомляє «Українська правда».

За словами представника зовнішньополітичного відомства Росії, в Україні спостерігається переслідування ЗМІ (зокрема газети «Вести»), що намагаються говорити правду про так звану антитерористичну операцію Києва». Нарікає Олександр Лукашевич і на « грубий затиск опозиційних партій і політиків».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«На адресу представників «Партії регіонів» і Комуністичної партії звучать погрози розправ. Незрозуміло, як це співвідноситься з гучними заявами Києва про прихильність європейським демократичним цінностям», – обурився політик.

До слова, газета «Вести» сповідує прокремлівську редакційну політику. Більш того, за ухилення від сплати податків проти видання порушено кримінальну справу. У той же час директор і номінальний власник «Вістей» Ігор Гужва заявляв, що збирається йти в парламент за списком «Опозиційного блоку» але в підсумку його в списках не виявилося.

Читайте також: