Гордон: “Янукович безпробудно п’є на своїй дачі в Сочі”

Журналіст Дмитро Гордон заявив про те, що колишній президент України Віктор Янукович перебуває в стані запою у себе на дачі в Сочі. Таку заяву Гордон зробив в ефірі одного з українських телеканалів.

«Янукович зараз пішов у запій. Мені відомо, що він зараз сидить на власній дачі в Сочі і безпробудно п’є», – прокоментував ситуацію журналіст, посилаючись на свої джерела. Крім цього, Дмитро Гордон зазначив, що не може оголосити джерело цієї інформації, але також додав, що він готовий відповісти за свої слова.

Related Post

«Я знаю точно, що коли Віктор Янукович жив під Москвою, до нього особисто прибув Сергій Іванов – голова адміністрації президента Путіна. Янукович зустрів російського чиновника в халаті, напідпитку і почав давати йому різні накази. Після цього глава адміністрації повернувся до Путіна і сказав, що він більше до Януковича не поїде, бо «​​не зрозуміло, хто у кого в гостях перебуває», – розповів Гордон.

«Янукович в депресії. Тому що, швидше за все, навіть до його голови дійшло, що він накоїв в історичному плані», – припустив український журналіст.

Leave a Comment