fbpx
Новини світу

Бійці АТО задоволені тим, як до них ставляться у Дніпропетровську

Командир 1-ї роти спецпризначення батальйону «Донбас» Тарас Костанчук заявляє, що в Дніпропетровській області до учасників антитерористичної операції краще ставляться, ніж у Києві. Про це він сказав під час круглого столу в рамках проекту «Схід+Захід», ініційованого інформаційним агентством УНІАН, телеканалом УНІАН – ТБ і Телевізійною службою новин каналу «1+1».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

« У Дніпропетровську практично скрізь ми відчуваємо, що нам вдячні, в Києві на нас дивляться з цікавістю», – сказав Костанчук. Він пояснив, що це пов’язано з тим, що люди відчувають близькість ведення бойових дій у сусідній, Донецькій області.

Говорячи про підтримку українських військових на території Луганської області, Костанчук зауважив, що ставлення відрізняється в залежності від району цієї області.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Джерело: УНІАН

Читайте також: