fbpx
Новини світу

40 фур з німецькою гуманітаркою вже розвантажені, – Лисенко

40 вантажівок з німецьким гуманітарним вантажем в даний момент вже розвантажені. Нагадаємо, що цей вантаж призначений для вимушених переселенців всередині країни.

Таку заяву сьогодні, 9 жовтня, зробив представник Інформаційно – аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, слова якого наводить кореспондент «Укрінформу».

«З 112 вантажівок, які привезли в Україну гуманітарну допомогу з Німеччини, до даного моменту 40 вже розвантажені. Робота з розвантаження решти вантажівок триває», – прокоментував ситуацію Андрій Лисенко.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Крім цього представник РНБО додав, що гуманітарний вантаж з Німеччини містить модулі, з яких найближчим часом будуть будувати містечка для тимчасового перебування біженців.

Також в Україну рухається гуманітарний конвой з Варшави.

«Польські волонтери, а також місцеві приватні фірми зібрали для вимушених переселенців і українських військових із зони АТО теплий одяг, предмети особистої гігієни, медикаменти та побутову хімію», – підкреслив представник Інформаційно – аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 

Читайте також: