Валерій П’ятницький виконуватиме обов’язки голови Міністерства економіки

Кабінет міністрів України призначив Валерія П’ятницького виконуючим обов’язки міністра економічного розвитку і торгівлі України. Як повідомляє «Інтерфакс – Україна», інформацію про це надало джерело в уряді.

Як заявив співрозмовник агентства, рішення про призначення Валерія П’ятницького було прийнято на засіданні уряду сьогодні, 8 жовтня.

До слова, до нового призначення Валерій П’ятницький обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України. Варто відзначити, що в самому відомстві підтвердити цю інформацію поки не змогли.

Related Post

Крім цього, якщо вірити даними джерела, Кабінет міністрів призначив Ігоря Уманського першим заступником міністра фінансів.

Під час сьогоднішнього засідання Кабінет міністрів також звільнив з посади першого заступника міністра фінансів України Анатолія Мярковського. Своєї посади позбувся і Анатолій Максюта, який обіймав посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

Нагадаємо, що керівник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета був відправлений у відставку 2 вересня.

 

Leave a Comment