fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Представники партії Олега Ляшка внесли заставу за бійця батальйону “Айдар”

Радикальна партія Олега Ляшка внесла заставу за "айдарівця". Про це йдеться в повідомленні прес -служби політичної сили, передає УНН.

"Щойно, за рішенням політради Радикальної партії Олега Ляшка, вніс грошову заставу за одного з бійців "Айдару", якого напередодні затримала міліція за виконання обов’язків, а саме – конвоювання високопоставленого члена терористичної організації "Луганська народна республіка" до Києва. Заставу на іншого бійця зібрали небайдужі українці", – заявив депутат від Радикальної партії О.Ляшка Ігор Мосійчук.

"Мене, як політв’язня, якого звільнив Майдан, надзвичайно обурили дії співробітників МВС, прокуратури та суду, які затримали й ув’язали айдарівців. Верхом цинізму стало обрання запобіжного заходу для затриманих воїнів АТО, адже вся країна знає, що утримуються і забезпечуються вони за рахунок волонтерів. 48 000 застави могли бути витрачені на кровоспинні препарати, каски, бронежилети та іншу необхідну для бійців амуніцію", – обурився екс – заступник батальйону "Азов".

"Для нас, кандидатів у народні депутати від Радикальної партії, в даному випадку принциповими є дві речі: перша – не допустити появи новітніх політв’язнів в Україні, а друга – зламати хребет корумпованій правоохоронно – суддівській системі. На цьому стоїмо і за це боремося. Слава Україні!" – додав Мосійчук.

Джерело: УНН

Читайте також: