fbpx
Економіка

Кабмін виділить 6 млн євро на проект «Стіна»

Сьогодні Кабінет міністрів України прийме рішення про виділення додаткових коштів у розмірі 6 мільйонів євро на облаштування ділянки державного кордону з Російською Федерацією. Таку думку висловив прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк під час сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів України. Слова глави уряду передає агентство РБК – Україна.

«Сьогодні треба прийняти рішення по додатковим 6 мільйонам євро. Загальний обсяг буде 66 мільйонів євро, які дадуть нам можливість почати облаштовувати ділянку державного кордону між Україною і Російською Федерацією», – заявив Арсеній Яценюк.

Як нагадав прем’єр – міністр, 235 мільйонів гривень стали першою сумою, яка була виділена на облаштування державного кордону (на проект «Стіна» – ред.).

Раніше в Держприкордонслужбі сказали, що проект «Стіна» реалізується в Чернігівській, Харківській та Сумській областях. Відзначимо, що замість Міністерства інфраструктури головним виконавцем проекту «Стіна» була призначена Державна прикордонна служба, яка ще з травня відповідає за інженерно -технічні роботи щодо захисту кордону.

Читайте також: